Építészeti tervezés

Tervezés során a megrendelői igényeket a több mint 20 éves szakmai tapasztalattal hozzuk összhangba. Tervezési munkáink jellemzően családi- és társasházak, köz- és ipari épületek.

A tervezési folyamat a kezdetektől számítógépes modell alapú, és 3D-ben történik. Ennek köszönhetően az együttműködés alatt az épület részleteivel kapcsolatos kérdések közelebb kerülnek a megrendelőhöz. Ez gördülékennyé teszi a tervezési folyamatot, a felmerülő lehetőségek közül  könnyebb kiválasztani az ideális megoldást. A látványtervekkel pedig vizuálisan is közelebb hozzuk a megbízóhoz az elképzeléseit.

A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékony szemléletre, figyelembe véve mind az épület telepítését, geometriáját, felületeit, mind az épület szerkezetei kialakításait illetve a felhasznált anyagokat. Mindezen összetevők révén jöhet létre olyan épület, mely alacsony fenntartási költségű és emellett ökológiai szempontból is kedvező környezetére.

Generál kivitelezés

Fővállalkozás keretében akár teljeskörű kivitelezést is vállalunk, több évtizedes kapcsolatok alapján kiválasztott építési szakemberek bevonásával. A közel egyszáz megvalósult családi-, köz- és ipari épület kivitelezése során komoly szakmai tapasztalatra tettünk szert. Kivitelezéseink során – a tervezéshez hasonlóan – a precíz, pontos és energiatudatos részletmegoldásokra fektetünk nagy hangsúlyt, ami feltétele, a jól működő, tartós és akár kiemelkedően alacsony energia felhasználású épületek építéséhez.

Műszaki vezetés

A tervezésben és kivitelezésben szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatainkat műszaki vezetés formájában is hasznosítjuk.

Építésügyi szaktanácsadás

Szakvéleményt készítünk meglévő épületekről (pl. vásárlás előtt), feltárva az épületszerkezetek javításának, átalakításának költségvonzatát vagy energetikai felújítás esetén a hőszigetelési lehetőségeket. Igény esetén épületről, lakásról felmérési tervet készítünk.

en_USEnglish
en_USEnglish